Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Accident in aceasta dimineata, la ora 10:30, pe DN5 Giugiu – Bucuresti, in zona Hanului Calugareni. Un autoturism Mazda 323F a intrat in coliziune cu un autocamion, ce efectua o manevra illegala de intoarcere, pe linie dubla continua, fara sa se asigure la plecarea de pe loc, de pe banda de urgenta.

Cele doua autoturisme se deplasau pe directia Giurgiu catre Bucuresti, soferul autoturismului Mazda urmand sa opreasca la Adunatii-Copaceni, la benzinaria Agip pentru realimentare, in timp ce soferul autocamionului se indrepta catre Giurgiu.

Chiru Petrisor, soferul autocamionului apartinand SC Rieni Drinks SA, s-a angajat intr-un viraj strans la stanga, plecand brusc de pe banda de urgenta, fara sa se asigure, intorcand autocamionul intr-un loc nepermis, prin incalcarea marcajului dublu continuu, moment in care soferul autoturismului, aflat pe banda 2 de mers spre Bucuresti, la nici 8 metri de pozitia autocamionului, fiind surprins de manevra acestuia, nu a avut suficient timp de reactie pentru a frana la timp si pentru a putea evita tamponarea directa cu autocamionul.

In urma impactului, autoturismul Mazda 323F, care rula cu o viteza legala, conform probelor video furnizate, a fost proiectat sub autocamion, iar soferul acestuia, in varsta de 28 de ani, a fost preluat de o ambulanta si transportat de urgenta la Spitalul Bagdasar – Arseni din Bucuresti, acesta fiind semi-constient de cele intamplate, datorita socului suferit.

Soferului autocamionului, Chiru Petrisor, in varsta de 48 de ani, i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Cei doi soferi nu au consumat bauturi alcoolice, acestora fiindu-le recoltate si probe biologice.

UPDATE, 16.06.2015: Victima, tanarul de 28 de ani, soferul autoturismului Mazda 323F, este in stare stabila si se afla sub tratament medical, urmand ca dupa tratament medical, acesta sa fie supus unei interventii chirugicale plastice, daca acesta doreste remedierea semnelor lasate in urma accidentului. Victima a declarat ca nu a putut evita sub nici o forma accidentul, neavand la dispozitie decat 1-2 secunde timp de reactie.

Sursa: Editor

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

Tarifele pentru Scoala de Soferi vor fi majorate

Articol postat in date de 12.11.2013

Saabpocalypse: GM is not approving Saab sale

Articol postat in date de 07.12.2011

Noul MPV – BMW Active Tourer Outdoor

Articol postat in date de 26.07.2013

Adio Top Gear! Emisiunea revine abia anul viitor!

Articol postat in date de 11.05.2012

Postari Recente