Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Asiguratorii nu mai despagubesc dosarele deschise pe timp de iarna celor ce nu au masinile echipate cu anvelope de iarna.

Cum anotimpul rece se aseaza usor peste tara, soferii au obligatia sa isi echipeze masinile corespunzator pentru iarna, conform legislatiei in vigoare, este interzisa circulatia pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei tuturor autovehiculelor ce nu sunt echipate cu anvelope de iarna corespunzatoare.

Cei ce vor fi depistati de catre Politia Rutiera ca nu au autovehiculele echipate corespunzator li se va retine certificatul de inmatriculare alaturi de o amenda cuprinsa intre 720 si 1600 de lei.

Un set de anvelope de iarna acceptabile se pot achizitiona in jurul sumei de 800 Ron, exact din zona de plecare al amenzilor emise de catre Politia Rutiera pentru cei ce sunt depistati in trafic fara anvelope de iarna.

La fel ca anul precedent asiguratorii nu vor despagubii accidentele rutiere efectuate pe timp de iarna in care sunt implicate autovehicule ce nu sunt echipate corespunzator cu anvelope de iarna, aceste despagubiri se refera la asigurarile RCA dar si cele Casco.

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

Tata Motors: +41% sales increase in Nov.

Articol postat in date de 03.12.2011

Tuning: BMW M6 primeşte un upgrade de putere

Articol postat in date de 14.03.2013

New Nissan Juke Nismo Concept revealed in Tokyo

Articol postat in date de 29.11.2011

Renault is developing a €2,500 car

Articol postat in date de 23.11.2011

Bucuresti Mica Venetie

Articol postat in date de 01.10.2013

Postari Recente