Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Xenon, un lucru obositor pentru ceilalti participanti la trafic, mai ales in conditii de ploaie

Sa conduci in ultima perioada seara a devenit o adevarata provocare chiar un lucru obositor mai ales pe timp deploaie, datorita soferilor ce isi echipeaza autoturismele cu instalatii de lumina Xenon, indiferent de culoareaacesta este foarte obositor datorita faptului ca peste 80% din autoturisme sunt dotate cu faruri ce folosesc pentru dispersia lumini oglinda.
Instalatiile de xenon in mod normal si logic se monteaza doar pe autoturisme ce sunt dotate cu sistem de dispersie prin lupa, nu prin oglinda, din acest motiv sunt obositoare, un far cu oglinda disperseaza lumina unui bec xenon in toate directiile, lumina nu este dispersata printr-un fascicul uniform cum o face un far dotat cu lupa, ci haotic.

Pe timp de ploaie mai ales seara cand suprafata carosabila devine o reflexiva intensitatea puternica al unui far clasic dotat cu bec xenon este foarte obositoare.

Vrei neaparat instalatie xenon, cumpara faruri speciale pentru aceasta treaba, dar nu mai monta in faruri cu oglinda becuri xenon, sunt foarte obositoare, lumina pe care o dau pe langa faptul ca sunt orbitoare este exact la fel ca un bec halogen bun, si nu ma refer la becurile halogen de 5 lei no-name.

Si sa nu uitam asa ca de incheiere, proiectoarele de ceata conform legislatiei rutiere sunt folosite doar atunci cand vizibilitatea este redusa, nu cand se vrea in nesimtire.

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Postari Recente