Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Greceanu Ionel-Viorel, soferul autovehicolului inmatriculat cu numarul B-93-DMG, ce a provocat un accident in lant cu victime, datorita excesului de alcool (1.15 in aerul expirat, 2.70 in sange) in data de 24.05.2012, inca nepedepsit de lege.

Se pare ca investigatiile si procesele merg greu in anumite cazuri. Unul dintre aceste cazuri il reprezinta procesul deschis impotriva soferului beat, Greceanu Ionel-Viorel, care a reusit sa bage in spital o persoana, dupa ce a “adormit” la volanul masinii pe care o conducea, nemaiputand sa franeze cand coloana din fata s-a a oprit la culoarea rosie a semaforului dintre Calea Giulesti si Bulevardul Constructorilor, prima masina avariata fiind cea a victimei transportate la spital, impactul realizandu-se la aproximativ 90km/h, conform Politiei Criminalistice sosite la fata locului pentru masuratori.

Aceasta aventura s-a soldat cu daune serioase, fiind avariate 5 masini in total, incluzand pe cea a inculpatului mai sus numit si transportarea uneia dintre victime, Lucian Beleuzu, la Spitalul Elias, prezentand traumatisme cranio-cerebrale, leziuni asupra coloanei cervicale si lombare, conform rapoartelor intocmite la Camera de Urgente, cat si la Spitalul Universitar Bucuresti si la INML.

Mai mult de atat, inculpatul Greceanu Ionel-Viorel, a avut grija ca in urma accidentului sa recurga la violenta, astfel incat in urma unor schimburi de replici, acesta a avut o tentative de a aplica cativa pumni victimei sale, conform martorilor din celelalte masini si cei aflati pe trotuarele din zona accidentului, cat si a imaginilor video sustrase din camerele de supraveghere din zona.

Cu toate acestea, pana la aceasta ora, nu s-a luat nici o alta masura impotriva soferului aflat in semi-coma alcoolica, atat ca acesta are permisul de conducere suspendat pana la finalizarea procesului. Proces care inca nu a inceput, partile vatamate in acest accident nefiind chemate la Tribunal, desi suntem deja in luna Octombrie 2013, deja implinindu-se aproape 1 an si 6 luni de la accident.

De ce nu se misca lucrurile mai repede, din moment ce exista probe clare la dosar care atesta faptul ca inculpatul (Greceanu Ionel-Viorel) a condus sub influenta bauturilor alcoolice, avand o alcoolemie in aerul expirat de 1.15 conform aparatului etilotest, test ce a fost facut chiar la fata locului, cat si analizele la sange, efectuate la Spitalul Elias, sub paza stricta a agentilor de la circulatie, care au indicat un nivel al alcoolului in sange de 2.70? Cat dureaza pana se va termina aceasta etapa in care cei vinovati ar trebui sa fie pedepsiti pentru faptele lor?

De ce in cazul executarilor silite se actioneaza imediat, nici un proces nefiind inceput mai tarziu de 3 poate maxim 6 luni de la depunerea dosarului? De ce in alte cazuri exista Justitie cu timp de reactie rapid, iar in alte cazuri asteptam poate chiar ani de zile? Cat va mai dura pana cand Greceanu Ionel-Viorel va plati pentru faptele sale, pentru ziua in care s-a urcat beat la volan si a trecut de 2 treceri de pietoni din fata unei scoli generale cu clasele 1-8, ca 200m mai incolo sa provoace un carambol la ora 16:30, in plina zi?

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

Bucuresti Mica Venetie

Articol postat in date de 01.10.2013

Seat Leon ST

Articol postat in date de 26.07.2013

Novitec Rosso modifică modelul Ferrari 458 Spyder

Articol postat in date de 04.05.2012

Tuning Toyota: Gazoo Racing ne incita cu un GT86 de 320cp

Articol postat in date de 18.05.2012

Postari Recente