Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Cod Galben, Portocaliu, sau orice alta culoare nu poate insemna decat multi nervi tocati in traficul din Bucuresti

Cum suntem obisnuiti, la fiecare cod colorat de INMH autoritatile nu sunt pregatite, in schimb daca accesam profilul de Facebook al domnului primar general vedem ca se lauda cu sute de utilaje de interventie cu care se actioneaza fie pentru dezapezire sau desfundat canalizari, dar pe strada povestea sta altfel, mii de nervi tocati in trafic, semafoare care nu merg, soferi care nu au habar de modul in care ar trebuii sa conduca pe ploaie.

Sa fii pieton pe ploaie este o adevarata provocare, 90% din soferi sunt melteni inconstienti care merg cu viteza unde vad balti, fara sa se gandeasca o secunda ca aceea balta poate ascunde o groapa care poate provoca daune serioase, fie pietonului fie autoturismului.

Politia Rutiera se pare ca se teme de apa si nu sunt de gasit, desii multe intersectii sunt blocate datorita semafoarelor nefunctionale, cat despre sutele de vidanje pe care le declara Dl. Sorin Oprescu probabil se actioneaza cu ele in parcari, ca in trafic si in lacurile de pe bulevarde nu le-am vazut astazi.

Pe ploaie se conduce incet, se ocolesc baltocile, se reduce viteza in aproprierea pietonilor mai ales daca sunt balti pe marginea carosabilului, baltocile mari se traverseaza usor cu viteza redusa ca sa nu ne trezim ca ramanem in mijlocul lor.

Cel mai bun sfat pe timp de ploaie: Lasati masinile in parcare folositi mijloacele de transport in comun RATB si Metrorex!

 

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

Postari Recente