Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Metoda masinilor neinscriptionate ale politiei rutiere nu ofera tocmai egalitate intre soferi.

Noua metoda adoptata de politia rutiera de a actiona in trafic prin intermediul masinilor neinscriptionate pentru a ii prinde pe soferii care nu respecta legislatia rutiera aduc multe nemultumiri soferilor, acestia acuza ca trasi pe dreapta si sanctionati sunt oameni simpli care care nu beneficieaza de ajutor telefonic la fata locului de la cineva cu relatii.

Am avut ocazia sa observ in actiune una din masinile neinscriptionate, anume, un sofer ce conducea o Dacia Papuc a fost tras pe dreapta pentru ca a trecut pe culoarea galbena a semaforului, imediat dupa el au trecut pe ROSU un BMW X5, o Skoda Oktavia si o Dacia Logan Taxi, acestia din urma vazandu-si de drum desi au trecut pe culoarea rosie a semaforului, de restul care asteptau culoarea verde a semaforului pe linia de tramvai, depasint banda 1 si 2 care au trecut nestingheriti de auto si moto de politie ce sa mai spun.

Alte autoturisme vizate sunt cele inmatriculate in bulgaria, care 90% din soferii ce conduc auto inmatriculate in bulgaria nu respecta legislatia rutiera si conduc pe drumurile publice dupa bunul plac, neavand asigurari rca, itp, si o stare tehnica foarte proasta.

Nu am nimic impotriva acestei metode, dar totusi un gram de egalitate nu ar strica, nu doar cei fara “privilegii” sa fie sanctionati

O metoda care ar putea functiona in sanctionarea soferilor care nu respecta legislatia ar fi sistemele CCTV din intersectii, care au inceput sa se inmulteasca pe zi ce trece, acestea ar putea fi folosite la sanctionarea soferilor ce trec pe rosu, depasesc coloana la semafor pe linia de tramvai, dar nu suntem destul de inteligenti sa le implementam.

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

BAD Rally Team Caravana spre Dakar

Articol postat in date de 21.07.2013

Mongol Rally 2013 In Romania

Articol postat in date de 20.07.2013

Postari Recente