Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Modificarile Codului Rutier Vizeaza Soferii, Biciclistii si conducatorii de mopede

In 2 saptamani intra in vigoare noile modificari ale codului rutier ce prevede schimbari pentru soferi, biciclisti si mopede.

Noul Cod Rutier prevede modificari  posesorilor de premise din categoria B, BE, C si CE, acestia vor avea posibilitatea de a conduce tractoare cu sau fara remorca, in functie de Tonaj, 3.5T masa maxima admisa la fel  ca in cazul autoutilitarelor pentru soferii categoriei B, iar cei ce poseda categoria C/CE pot conduce tractoare cu masa maxima mai mare de 3.5T.

Persoanele ce conduc vehicule de transport marfuri le este interzis sa transporte in cabina persoane ce se afla in stare de ebrietate, la fel si pentru posesorii de motociclete.

In rest noul cod rutier se refera la circulatia pe banda de urgenta este interzisa pentru toti posesorii de vehicule  mai putin biciclistii daca acestia nu dispun de pista special amenajata, si li se interzice folosirea trecerilor de pietoni si invatatul mersului pe bicicleta pe drumurile intens circulate, iar acestia obligatoriu trebuie sa aiba la ei un act de identitate

Sursa: Auto.ro

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

Trabant RS 220 Cai Putere

Articol postat in date de 28.09.2013

Dacia a produs un milion de cutii de viteze

Articol postat in date de 14.03.2013

Greceanu Ionel-Viorel, soferul cu 2.70 alcool in sange…

Articol postat in date de 03.10.2013

Aston Martin One-77 filmare testari

Articol postat in date de 01.05.2012

Postari Recente