Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Noul Clio RS 2013

21.07.2013

Noul Renault Clio RS – capacitate cilindrica mica 1.6L dar puternica insotit de noua transmisie automata EDC

Noul Clio RS, unul din noile modele din gama noua Renault cu motorizari mici dar puternice, care vine insotit cu motorizarea turbo de 1.6 litrii ce dezvolta 200 CP, acceleratia de la 0 la 100 KM/H realizata in 6.7 secunde.

La exterior noul Clio RS se prezinta ok, linii rotunjite, designe-ul farurilor se pastreaza inca dupa cum am fost obisnuiti, tinuta de drum sportiva pentru clasa mica, la interior suntem intampinati de materiale de buna calitate, bine organizate si moderne.

Consumul mediu declarat de catre producator este de 6.3 L/100 KM, 8.1 L/100 KM in regim urban, 5.1 L/100 KM in regim extraurban.

La capitolul transmisie, Renault inlocuieste vechea transmisie manuala cu transmisia automata EDC cu dublu ambreiaj in 6 trepte cu padele la volan.

Pachetul de dotari Cup cuprinde sistemul de telemetrie R.S. Monitor 2.0, Sasiul Cup, jante aliaj de 18 inch si tapiterie din piele.

Sursa: Promotor.ro

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Postari Recente