Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

10.000 Km, 1 scop caritabil, 13 tari, 30 zile, 2 tineri Romani ce se vor intrece in raliul Amsterdam-Dakar

BAD Rally Team, 2 romani Alexia si Mihai, 10000 km, 30 de zile prin 13 tari intr-o masina ce nu depaseste 500 de euro.

Au pornit de la un simplu cum ar fi si s-au inscris in raliul caritabil Amsterdam-Dakar Challenge 2013, fiind inspirati de catre aventuristii dela Free Miorita, FireFairies, Road Manians.

Startul se da pe 2 Noiembrie 2013, timp de 30 de zile noua lor casa va fi un Opel Astra Caravan din 1997, caruia nu i-au facut nici o imbunatatire, decat au schimbat pe ici pe colo cateva piese esentiale, frane, suspensie etc. singurele adaugari pentru acest raliu au fost proiectoarele off road si un scut metalic, o statie CB pentru a comunica cu “colegii”.

Odata ajunsi la destinatie, vor pune masina la licitatie iar banii obtinuti vor fi donati catre Challenge For Charity Foundation, fundatie ce a reusit sa stranga mai mult de 3 milioane de euro pentru finantarea a mai multor proiecte in Africa in educatie, sanatate si multe altele.

Putem urmarii aventura lor pe pagina de Facebook sau pe BadRally.ro , ii incurajam pentru ambitia si efortul depus, si asteptam sa vedem urmatorul lor challenge.

 

Sursa: BadRally.ro

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

November: South Africa Vehicle Sales Growth Slows to +12%

Articol postat in date de 06.12.2011

New Nissan Juke Nismo Concept revealed in Tokyo

Articol postat in date de 29.11.2011

Nu ai cauciucuri de iarna? Asiguratorii nu te despagubesc

Articol postat in date de 17.11.2013

Porsche launches a new 911 Convertible model

Articol postat in date de 22.11.2011

Postari Recente