Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Echipajele Mongol Rally 2013 au trecut si au petrecut in Romania la checkpoint-ul Oha Beach Mamaia.

Mongol Rally este un raliu de anduranta organizat de catre The Adventurist, a inceput in 2004, in prezent la a 10-a editie Mongol Rally au ajuns la 260 de echipaje, scopul lor este unul simplu, 16000 km, o masina de serie, 1 scop caritabil.

Startul se da in Londra si termina in Ulan Bator, Mongolia, pe traseu sunt 4 checkpoint-uri oficiale, din care al treilea este in Romania.

Anul precedent am urmarit echipajele romanesti Dacioti pana-n mongolia si Fire Fairies, anul acesta ii urmarim pe cei de la Mongolification la bordul unui Peugeot 206, care au recomandat anul acesta traseul DN7C Transfagarasean, unde echipajele Mongol Rally au fost intampinati de peisaje minunate si de un traseu superb, apoi au continuat spre Oha Beach Mamaia unde au petrecut si au gustat din medicamentul “suc de prune”dupa cum au declarat pe site-ul The Adventurists.

In drumul lor spre Republica Moldova au intampinat diverse probleme la trecerea granitei si au fost intorsi in Romania din diverse motive de catre Autoritatile din Republica Moldova, ii vom urmarii in continuare pe cei de la Mongol Rally.

Sursa: The Adventurists

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

Honda reveals prices for the 2012 CR-V starting $22,295

Articol postat in date de 16.12.2011

Tarifele pentru Scoala de Soferi vor fi majorate

Articol postat in date de 12.11.2013

Chrysler Recalls 340 vehicles

Articol postat in date de 24.11.2011

Postari Recente