Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Producătorul autohton Dacia a lansat primele imagini oficiale cu noul model Dokker. Vezi în continuare primele detalii oficiale despre Dacia Dokker.

Din punct de vedere al design-ului exterior Dokker seamănă destul demult cu fratele mai mare Lodgy. Noul model Dacia dispune de cinci locuri şi de un portbagajfoarte generos pentru clasa sa, afirmă constructorul român. Accesul la locurile din spate se face prin una sau două uşi culisante, iar spaţiul destinat pasagerilor este suficient pentru ca cinci adulţi să călătorească în condiţii confortabile. Dokker este destinat persoanelor care îşi doresc o maşină spaţioasă cu costuri de întreţinere scăzute.

Dacia Dokker va fi fabricată şi în versiunea Van. Acest model se adresază firmelor mici, fiind un vehicul comercial perfect pentru oraşele aglomerate. Denumirea Dokker este un derivat al termenului în limba engleză “dockworker” – muncitor în port. Acest nume subliniază robusteţea şi capacităţile practice ale noului model Dacia. Dokker va avea lansarea oficială în al doilea semestru al acestui an, când vom afla şi restul detaliilor.

Sursa: Promotor.ro

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

Still running tests for Moto Grand Prix 2012

Articol postat in date de 25.11.2011

Bucuresti Mica Venetie

Articol postat in date de 01.10.2013

Novitec Rosso modifică modelul Ferrari 458 Spyder

Articol postat in date de 04.05.2012

November: South Africa Vehicle Sales Growth Slows to +12%

Articol postat in date de 06.12.2011

Postari Recente