Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Vesti proaste pentru fanii seriei Top Gear. Dupa numai sapte episoade difuzate anul acesta, sezonul 2012 pare compromis pentru celebrul show britanic. Si nu este nici o gluma, nici macar un zvon. Anuntul a fost facut chiar de Jeremy Clarkson.

Intr-un interviu acordat recent unui post de radio din Africa de Sud, celebrul prezentator Jeremy Clarkson a tinut sa precizeze ca emisiunea britanica Top Gear nu va mai fi difuzata de nici un fel anul acesta. Desi cei de la BBC au preferat sa nu faca nici un fel de declaratie cu privire la acest subiect, Jezza a tinut sa-i blameze pe Simon Cowell si ‘oamenii grasi’ care vin sa-i cante la emisiunea pe care acesta o va gazdui in serile de duminica.

Asadar, concluzia este urmatoarea: Simon Cowell l-a ‘facut’ pe Jeremy Clarkson, iar Top Gear revine pe micile ecrane abia din ianuarie 2013.

Sursa: 4tuning.ro

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

Viitorul Subaru WRX va dezvolta peste 300 CP

Articol postat in date de 19.11.2011

Dacia a produs un milion de cutii de viteze

Articol postat in date de 14.03.2013

Tokyo 2011: Alpina BMW B6 – the 540 hp monster

Articol postat in date de 30.11.2011

Postari Recente