Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Aceasta este povestea noului B 180 CDI, cu ale sale transmisii complet noi. Vă răspund la o întrebare care ne macină de multe ori – ce merită să cumperi, cutie manuală sau automată?!

Dacă B-ul este reuşit tehnic, automat şi A-ul va fi la fel, poate chiar puţin mai mult decât atât. Iar B este o maşină minunată a segmentului său, o creaţie care merită laudele de mapă de presă, conform cărora rescrie legile clasei sale. Pentru că teste cu B-Klasse aţi mai citit în ProMotor, testul din acest număr este unul cu totul şi cu totul special şi probabil cel mai practic test realizat vreodată cu un Mercedes-Benz în România.

Deoarece urmează un test de anduranţă de şase luni cu una din maşinile pe care le vedeţi aici, în materialul de faţă vom vorbi despre cel mai important detaliu practic al confortului şoferului. Şi, atenţie, testul nostru este cu atât mai important, cu cât vorbim despre motorizarea diesel de bază, cea mai accesibilă, aceeaşi care va fi oferită şi pe Clasa A – o maşină care cel puţin în România va bate crâncen la vânzări Clasa B.

Motorul diesel de bază are patru cilindri, o cilindree de 1.8 litri, 109 CP şi 250 Nm . Ca pentru toată gama, 180 CDI poate fi cuplat fie unei transmisii manuale cu şase rapoarte, oferită standard, fie cutiei 7G-DCT, prima transmisie cu dublu-ambreiaj construită de Mercedes-Benz pentru modelele sale compacte.

Cutia DCT este disponibilă opţional pentru noul B la preţul de 2.257 de euro cu TVA. Această valoare, aproape 10% din preţul standard al unui 180 CDI (25.916 euro cu TVA), poate fi un blocaj, dar suma este justificabilă din cel mai important punct de vedere: sentimentele şoferului.

Sursa: Promotor.ro

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

McLaren opens a new factory!

Articol postat in date de 22.11.2011

Toyota GT 86 official photos from Tokyo debut

Articol postat in date de 28.11.2011

Dacia Dokker – primele imagini oficiale

Articol postat in date de 18.05.2012

Ford: 4,000 employees lay off in Spain

Articol postat in date de 25.11.2011

Postari Recente