Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Scumpirile repetate ale carburantilor din ultima vreme au determinat guvernul german sa ia masuri.

Astfel, pentru a stopa scumpirea combustibililor a fost infiintata o institutie specializata, al carei rol este supravegherea preturilor. Operatorii din circa 14.700 benzinarii germane vor fi obligati sa ofere detalii despre data la care efectueaza modificari de preturi. De asemenea, vor trebui sa precizeze cu cat se scumpesc / ieftinesc carburantii.

Masura a reusit sa supere o parte din operatorii de benzinarii, care sustin ca institutia nou infiintata este o politie a benzinei. “Au creat un monstru birocratic pentru care vor plati contribuabilii. Aceasta institutie nu schimba nimic in evolutia preturilor la pompa, care sunt determinate de cotatia petrolului pe piata mondiala”, a declarat purtatorul de cuvant al Federatiei Benzinariilor, Karin Retzlaff.

Sursa: 4tuning.ro

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Postari Recente