Speedmania.ro - Race 4 auto news
Speedmania - Race 4 auto news

Noutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Suzuki le cere nemtilor de la Volkswagen sa le returneze actiunile primite la semnarea parteneriatului. Nemtii sustin ca nu au incalcat contractul si nu au de ce sa le returneze.

Cei de la Suzuki vor sa recapete pachetul de actiuni detinut de nemtii de la Volkswagen. In decembrie 2009, Volkswagen a cumparat 19.89% din actiunile Suzuki pentru a marca debutul unui parteneriat ce urma sa le confere nemtilor acces la experienta Suzuki in materie de automobile mici, in timp ce japonezii obtineau tehnologie hibrida de la nemti. Intre timp, lucrurile nu au mers ca pe roate, iar cei doi parteneri nu au realizat niciun model impreuna. Relatiile s-au racit intre timp, iar nemtii sunt pregatiti de proces, in timp ce japonezii isi vor doar actiunile inapoi.

Sursa: Automarket

Your ad here
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply
CAPTCHA Image
*

Despre RevistaNoutati din domeniul auto si al tuturor sporturilor pe 4 roti, stiri, evenimente, tunning, curse, expozitii, galerii foto si multimedia din tara si din Europa.

Stiri Recente

2012 Corvette Daytona Prototype finally unveiled

Articol postat in date de 21.11.2011

Honda reveals prices for the 2012 CR-V starting $22,295

Articol postat in date de 16.12.2011

Noul MPV – BMW Active Tourer Outdoor

Articol postat in date de 26.07.2013

Postari Recente